Wednesday, April 20, 2011

coRetan aKu aftEr a yeAr x Layan bLog

raSe mcm saTu mimpi kot tibe2 akU rase naK layan blog balik..abes dah sume oLder post aku delEte kan..saJe je sBb nk muLakaN nafas barU kt bLog ni. akU rase hampiR 99% blOg aku ni da beRubah waJah sbb aku rasE maLu dgn bLog lme aku..buKan Blog akU x lawa tau noK! tapi isi kndunGan blOg aku tuuu..raSe mcm x Layak je akU cKp bnDa2 camtuh..coz sKang aku seDar betApa LemahnYa aku..mayBe raMai yg tetTanya taNYa aboUt my nEw Life skaNG..act akU sTiLL caM duLu kot..notHing speciAl tntg akU..sory LAh coz ramaI yg tersiNggung dgN aku skanG..aKu sEdar tu ;( bagI aku mase k utK aku kmbAli pada suAtu perjuAngan yg pnaH aku tegAkkan..okeYh lupaKAn sgalaNya..in my new bLOg juz tmpAt akU nk lepaskaN segALa kekusuTan dlm kepaLa aku..lame sgtttttt aku tak lepasKAn sgaLa sisa keHidupan dLm coretAn tgn aku..smpaI aku sakit jiwa kot klu da tentiOn gabaN..huhu..btw..aKu haRAp koRg mnJadi pmbANtu utK aku..buKAn tmbhKan kekUsutan aku k!! ape yG korg x puaS ati...diam2 aje..hahaha..

paBila blog aku bertuka wajah...so segALa pjalanaN khiduPan aku pun byk yg berubah2..
x tahULah..dn smpAi ke huJUng nyaWa..akU haRapkan..beraKhir dlm husNuL khOtimah! aminnnnn....

derap2 lgkah hidUp aku..adE yg gOyah..taPi akU jnJI dgn diRi akU..xkN aKU biaRkan gOyah tu..mY lOve n mY seLf..i'll brIng u to d wOrLd fuLLed oh happiness and mardhatILLah insyaAllah..(walaupun aku sedar aku nii lemah sgt )tp still ade azam..

gotcha2!! my Life n hOpe wiLL begIn ~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...