Saturday, April 23, 2011

sEronoknye biLe jaDi cGu =)


ary ni aku dapat mndat dari mY best fren nadirah utk ajar bio kt library....

semalam die msj...

nadira ; naim, esok lib k? kul 9 tau. kalau aku dtg lmbt ko tunggu aku kt depan lib ea.
jgn masuk dulu tau! klu ko dtg lmbt aku yg tunggu ko kt depan tu k.

naim ; hehe..kul 9 ea? ok laaaa..tapi org laki kan. paham2 aje la..


cehh..ntah die paham ke x lah kan..haha..aku nii boleh je dtg awl klu die ckp die akn dtg tepat kul 9..ni dia dah cakap kt aku "klu aku dtg lmbt" haha..mmg aku terus set dlm mind aku..yg esok die dtg lmbt punyer lah..

taPI......

x sgka pulak aku..kul 9 tepat die dah smpai lib! haha...

aku ni ha..die call pun aku kt umah agy tgh sarapan pgi..hu! pekena nasi lemak dulu la pagi2........sorry nad =)

smpai sane jumpe nad..then ade azira sekali..that beautiful gurl..kwn die laaa...
bestfren~ huhu..nmpk lah air muka diorng tuhh..mmg marah sket tggu aku tuu..hehehe..sory yer nad syg..

bermula lah kelas biOlgy f5..nasib baek chapter sng la! ya Allah..4 bulan kot gua x bukak buku biO! besarang sudaaaaa~ heheeheh..nasib baek bab tu.. suppor and locomotion..snG aje laa..aku phm sgt2 sbb ade kene mgena dgn aku kan! hehe..btw ajar dirog sgt seronok..sbb diorg ade minat nk blaja.and aku promise akn bntu diorg as i can..ye laaa...aku xde adik so aku aggap diorg adek2 aku laa...

hhmmm..nad!? want to talk bout this gurl..dis sgt cantik n comel! hehe..

ape2 pun...nad and zera..study smart tau!!!! aku nk korg success k..hopefully diorg paham ape aku aja..haha..yeah!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...