Sunday, June 19, 2011

I waNt baCk wHat WeRe miNe

hye!!

seRonOk jalan2 g sUnway.. =)
bosan duk hoStel so aku hangOUt la kan..
seBaB pOket pun tGh penuh skaNg kan..hahaha..
aDe serIbu lebih agy dalaM banK tuh..ceYyy..soNok arh..

napelah aku ni kan..tmie susah mengeLuh..time senang x igt dunia..ya Allah..

ape2 pun...mcm ne pun aku jalan2 kt sunway ke mne2 ke yg best..

aku tetaP nak baLik melaka gak =(
aku xtau npe aku x leh lupe kat melaka...
jUst because haTi aku kT melaka lagiiiiiii...
jar of hearts
duLu mase kt kisas..xde lah puLak aku rasE homesick nk baLik melaKa..
tapi skang seriusly..aku nk sgt lepak meLaka...
kaLau boleh tiap2 ary nk g sane !!! hehehe...

" jar of hearts..meaningful sungguh lagu niii "

saya tahu awk bosan kt kt sane..haha...saba lah..xlme agy nk tercampak kt sini kan..lepas ni x nmpk dah mp ke dp ke JJ yg besar kedabak tu ke..haha..so enjoy lah diri tu kt sane duLu..hehe..

tadi tgk citer kL gangster..xbest lgsungggg!! haha..ape yg org sebok2 kate best eak??
bosaan dah aku tgk citer gado2 gangster2 nii..
mcm xde modaL lah citer si pengarah tuh..sme je citer nyer.
sebijiK macam bapak die buaT citer..
serUpa aje stYle cerita nyee...hohoho!!

sory ar..ni pendapat aku jerr..kalau korang rase best citer tu..up to you..hehe

okeyh!!

p/s; tanx letak gambar tuh...i really appreciate it... =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...