Sunday, July 10, 2011

SeronokNyer eXpLorace di Bukit Cerakah !

hye! Assalamualaikum...


semalam 10 Julai adalah hari yg sgt2 meletihkan dan mnyeronokkan...


aku citer dari awal lah k..


ari sabtu : 9 Julai 2011


malam tuh aku and d geng tdo lmbt gile..kul 5 pagi sebab tgk movie kt bilik...


mula2 tgk citer Zombie then tgk citer 3 idiot!


2 movie dalam satu malam..bersgkang mata tgk movie boleh..tapi kalau study..kejap je dah kiOk~


ape2 pUn it was the best night in my rOoM Perindu 1414 =)


Ahad : 10 Julai 2011


ary ni sepatutnyer kitorg ade ex-cel explorace dibawah anjuran Majis Pemimpin Hadhari..
pukul 7.30 patut2 dah kumpul dah kt mAwaR! tapi ape kan daya...mata nih x larat nk bGun..haha
lagipun aku igt kene kuMpuL pukul 9 pagi! hehehe,,lagi dhsyat..


tgh2 syok tdo ni..tibe2 abg saifudDin call..


"hello Assalamualikum "
"naim ye ni ?? ""
" ni abg nih..nk tnye jadi x pergi pagi ni?"
" baru bgun?? kalau boleh cepat siket lah. bas da nk sampai ni "
" kejutkan lah kawan2 lain.kalau boleh dtg lah ea. kitorg pun dah setting2 dah org "


aku dgr pun jadi x smapai atii..yela..penat2 diorg wat program..aku pulak yg nk xnk je join..
so aku pun gagahkan jugak la diri n bgun mndi and pergi lah ke mawar dgn azri..aku kejut2 nas tapi die xnk bgun..ape nk wat..die pilih tdo..xpk program yg org dh wat..


so sampai2 mawar ade abg Sifuddin je.Naqib akuh.


susah payah die cari kan transport utk kitorg.abes die call kawan2 die suro amik aku dgn azri.
last2 kitorg naik motor..hahaha! speciouLnyer! org lain naek bus..aku naik moTor..hehe..


sampai2 je sume org pandang! uhh shittt...jgnlah pandang aku camtuh..kantoi lah aku bgun lmbt..hahaa..dah la dak2 pompuan ramai glee..uhh..malu seyhh..


btw..xpe..atleast aku dah samapi ke tempat explorace ni..
act explorace ni berbentuk dakwah..erm..islamic programme lah ni..thats why aku join..


sume sekali ada 5 group and kitorg group 3..
dah la kitorg last sekali gerak sebab lmbat siapkan bndera and cheers! hehe..


lembab betol! tapi aku bgga gak sebab cheers kitorg paling best! tgklah spe buat kan..


Apai yg buat! mesti best..hahaha...


kitorang sesat barat lahh dalam hutan tuh..penat bejalan tapi nasib baek sume sporting..xde nk marah2 ni..kitorg x pk pun nk menang..pk nk jalan2 je..besttt..hehe..


maka terjalinlan lagi tali persahabatan sesama islam bila aku join program ni..


kat sini ade gmbar2 mase program tu berlangsung...




















2 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

terer ko main explorace...

akULah said...

hahaaa..xde Lah...kalaH ade la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...