Monday, August 15, 2011

Entah Kenapa Air Mata ni senaNg sgt nk kuarr!






Herm..post ni aku tulis sbb aku rasee serba x kenaa je dgn aku..
ary ni isthe most pressure day bg aku..
xtau la nape..


im sorry my self sbb aku x pat kawal diri aku today


Maybe sbb penat sgt..tp aku sgt2 pressure..asyik nk maraH je today..


buat Tu slah...buat ni slah..mcm ade yg x kene! uhhh..stress nyer!


xpe2...sabar...Innallah maa'ssobirin


Ptg tdi g kelass CTU pUn sgt lah lmbt..errr..sakit pale aku bgun dari tdo! ;)


ok..cuKup La aku lepaskan perasaaN tention aku kt bLog aku ni..kang pecah skrin ni aku hntak!
haha..ye yee jeee nii..


actuallly nape lah kan sejak 2 menjak ni..bila ade isu senstif siket je aku nges..


ary tuh mase tazkirah ustaz aku sebak...ngalirr air mata aku bak embun didauN..( haha)


tapii serius ni aku ngess...ishhh~


bila baca tafsir almulk..aku sedih sgt...menangiss aku..


memang sepatut nyaa manusia nges bila paham isi alquran


air mata nii sgt bernilai..so jgn lah simpaN..laburkan lah air mata ni kt dunia di tempat yg betul sebab saham yg besar akaN menanti kt Syurga kelak...


semalam masa tgk drama kawan2 kt intec..wat cerita pasal aYah pun aku x tau npe tbe2 aku rase sedih smapai keluarr air mata aku..sedihhh betOi la...


tadii masa kelas cTu..biLa ada vIdeo pasal Nurin Jazlin..


ya Allah..sedihnyerr...xtahan aku tgk..sampai kuar air mata..(gud joB lah korg show viedo ni)


lepass ni ape lagi..ntah la..


kau jgn kata akuu lembik pulakk siket2 nges!


tapii betol ni..skang ni..sensitif sgt aku ni..npe tah..


"dah2..tau lah anak bOngsu...xyah nk ngade kau naim"


biarkan air mata mengalir selagi ia boleh mengalir..
kerana disitu letaknya bukti kelembutan hatimu manusia..
jangan kau tahan fitrah nikmat ini..
kelak tiada ape lagi yg perlu kau tangisi..
melainkan kau menangis mengenangkan sikap sombong mu tika didunia..




2 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

weh jantan la sket..
x kan nk kepit bwh ketiak mak lg...
nangis je ari2...

akULah said...

HAHA blahh arr kau madd!!
kau yg melalak kt uia tuhh x ckp pulak..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...