Thursday, September 29, 2011

Finally I am free !!

Assalamualaikum !!
I am very happy to tell u all that I am free now.



First sem done.
Time run very fast.
I am gonna miss u all my frenz.
will meet u all next two months! uhh~

Holiday Begins
Everything Changes
Sleep Schedule, eating schedule, exercise schedule
(erkkkk exercise at home?? )
hahahhaa


I think I will spent a lot of my time on my bed with my lappy beside.
I will fulfill my holidays with
games
on9
chatting
blogging
sleeping
eating


huhhhhh~


What A Boring Holiday 
hahaha


Okeyh!
 Take Care UrSelf Guys


Peace :)


Friday, September 16, 2011

Its ok . Time is limited.




Exam is just around the corner
but
I still have time for U
but
hummmmmmmm ;(

its ok..
Wish Me Luck!


Monday, September 5, 2011

Big Family ;)


Hye !!

Haa kawan2
Ary tuh kan aku cakap my 1st Syawal this year xcukup ahli
Sebab abg aku yg Along tuh beraya dkt umah wife die.
So by the end of this week, semalam la..haha.
kitorang wat sesi photoshoot kt umah..


HUUHU..
Kami memang suke bergambar ;)






Okeyh Setakat tahun 2011 seramai 9 kekuatan aje lah family kami
This is our big family
( tapi x besar mne pun ) 
InsyaAllah nnti bilangan ni makin bertambah.
Tunggu je Angah and Bangwan kawen
( korg kawen cepat siket ar! ) 
HAHA

Then kite pulak kawen k Mrs Boo Boo saya ;)

Happy Family!! Sayang Keluarga saya la!



Sunday, September 4, 2011

Kembali Pulang ke Universiti

Last Day Cuti



Ary ni sume org berbondong bondong balik hostel masing..

baek budak2 form 1 yang baru belajar hidup berdikari uh..

ataupun kakak2 siswi and abg2 siswa yang de berjanggut bagai uh..

semua org pulang ke tempat belajar masing.

Erm :(
Gud Bye hOmetown for a whole 3 weeks.
aku ada 3 mggu je lagi b4 the end of this semester

Kembali teringat hari pertama masuk Universiti ni..

" aku nk belajar betol2.nk score utk foundation ni"

so, kawan2 plz pray for me.doakan aku k..

dear, tanx for ur support :)
InsyaAllah I will do d best.






Saturday, September 3, 2011

Syawal Kali Ini : Di Pagi Raya



Satu Syawal Kali Ni Masuk Tahun yang ketiga Kami sekeluarga Solat Aidilfitri kt Masjdi Negeri 
( xselesa nk solat kt kG) hehe,,

Tema Tahun ni lebih kepada Black Kontemporari.Sebab tu ade macam2 gaya, tapi yang x best tahun ni xde Along and family, so x cukup la bilangan ahli keluarga kami tahun ni. tapi pada entry akan dtg, aku akan masukkan gambar penuh kami semua termasuk dgn anak2 buah kami yg dua org tuh. Dhina and Tya ;)

Destinasi lepas Solat Kt Masjid Al-azim kami terus bergerak ke lokasi penggambaran : Masjid Selat Negeri Melaka ( haha..tukar2 masjid )
Semata-mata nk shoot gambar yg cuN melecun.




Ha..inilah die ahli keluarga Encik Fital. and 4 information sebenarnya aku lah yg Bongsu ;)
hehe..nmpak je mcm besar..( besar ke?? ) haha..


Mungkin Tema Black ni mnjadikan gmbar ni lenih sharp and attractive. Its look awesome! aku sukee pic2 kt sini..Plus Background belakang yg serba serbi hijau.huhu..










Di Pagi Hari Raya ni bermaaf maafanlah kita sesama manusia. apatah lagi dgn ahli keluarga terdekat..
ini sesi menyuci dosa dgn my Mom..

BiLa semua dah mula kemaruk bergambar maka terhasillah perwatakan sebenar kami yang masih excited didepan camera.haha..



















Sgt Seronok bila bergambar : sebenarnya bukan gambar2 ni yang kita perlukan, tapi nilai tersirat yg ada disebalik himpunan gambar2 ni yg kita inginkan dalam sesebuah keluarga yg bahagia...
ramai yang x tahu..gambar2 adalah komponen yang plg hebat utk mmbentuk kesatuan didalam keluarga..

bila boring2 boleh tgk balik gambar2 family kita kan?
huhu..lepas tu boleh gelak sama2 bila tgk balik..best nyer....

Mungkin anda baru sedar kot tentang keajaiban gambar ni..xpe..
jgn terlepas peluang ni pada masa2 akan datang..

Raya Tahun 2011 sgt best dn menyeronokkan..bila lah masanya saya akan ada keluaraga sendiri yer..
boleh raya sama2..huhu..

Ape2 pun Selamat Hari Raya Semua! Maaf Zahir Batin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...