Saturday, September 3, 2011

Syawal Kali Ini : Di Pagi Raya



Satu Syawal Kali Ni Masuk Tahun yang ketiga Kami sekeluarga Solat Aidilfitri kt Masjdi Negeri 
( xselesa nk solat kt kG) hehe,,

Tema Tahun ni lebih kepada Black Kontemporari.Sebab tu ade macam2 gaya, tapi yang x best tahun ni xde Along and family, so x cukup la bilangan ahli keluarga kami tahun ni. tapi pada entry akan dtg, aku akan masukkan gambar penuh kami semua termasuk dgn anak2 buah kami yg dua org tuh. Dhina and Tya ;)

Destinasi lepas Solat Kt Masjid Al-azim kami terus bergerak ke lokasi penggambaran : Masjid Selat Negeri Melaka ( haha..tukar2 masjid )
Semata-mata nk shoot gambar yg cuN melecun.




Ha..inilah die ahli keluarga Encik Fital. and 4 information sebenarnya aku lah yg Bongsu ;)
hehe..nmpak je mcm besar..( besar ke?? ) haha..


Mungkin Tema Black ni mnjadikan gmbar ni lenih sharp and attractive. Its look awesome! aku sukee pic2 kt sini..Plus Background belakang yg serba serbi hijau.huhu..










Di Pagi Hari Raya ni bermaaf maafanlah kita sesama manusia. apatah lagi dgn ahli keluarga terdekat..
ini sesi menyuci dosa dgn my Mom..

BiLa semua dah mula kemaruk bergambar maka terhasillah perwatakan sebenar kami yang masih excited didepan camera.haha..



















Sgt Seronok bila bergambar : sebenarnya bukan gambar2 ni yang kita perlukan, tapi nilai tersirat yg ada disebalik himpunan gambar2 ni yg kita inginkan dalam sesebuah keluarga yg bahagia...
ramai yang x tahu..gambar2 adalah komponen yang plg hebat utk mmbentuk kesatuan didalam keluarga..

bila boring2 boleh tgk balik gambar2 family kita kan?
huhu..lepas tu boleh gelak sama2 bila tgk balik..best nyer....

Mungkin anda baru sedar kot tentang keajaiban gambar ni..xpe..
jgn terlepas peluang ni pada masa2 akan datang..

Raya Tahun 2011 sgt best dn menyeronokkan..bila lah masanya saya akan ada keluaraga sendiri yer..
boleh raya sama2..huhu..

Ape2 pun Selamat Hari Raya Semua! Maaf Zahir Batin.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...