Monday, October 10, 2011

edisi khas : Post Yang ke - 101


Assalamualaikum

Edisi Khas Sempena Post Aku Yang Ke -101


Hari ini dah masuk tahun ke- 3 aku jadi blogger

Tapi dulu2 masa mula buat blog ni mcm haram je

tgk blog org sume cantik2


Dalam hatii mendidih je jelez ! ahahaaa

Terus Terang aku cakap, masa mula2 buat blog

Aku xpenah tanya org

Sume aku wat sndiri

Aku cuba tekan sume application, program, and site yang ada

Masa tuh ilham nak buat blog ni datang daripada member kt Kisas

Ramai nyer yang ada blog

Dan Sempena Edisi Khas Ni aku nak mghargai sumbangan seseorang

walaupun die x penah suroh aku buat blog

tapi dari die ilham nk buat blog ni dtg :



Ahmad Sabri - Best Student Kisas ni.HAHA
SPM : 11 A+
Wowwww! Hebatkan?


Budak ni da x gune la blogspot ni
dah maju ade web site sndiri.hehehe
duLu die ni blogger active.
Tapi skang ni lebih byk active dkt Fb.

Ahmad Sabri semoga ilmu2 yang disebarkan bermanfaat buat Rakyat 1 Malaysia!


Then, sempena entry khas ni..

Dengan secara sukacitanya saya memberi penghargaan kepada

viewer paling aktif dalam blog saya !

Sekalung penghargaan kepada :










Muhammad Khairul Anuar bin Mohd Halim
(ex- Kisas)
org panggil die Tangok
HAHAHA
ni lah member yang paling berjasa dalam hidup aku
sumpah sampai mati xkn lupe jasa kau bebb
dulu time aku sakit2 die la paling byk tolong aku
semoga Allah membalas jasa kau

now die study dekat
Volgograd State Medical University , Russia
Bakal Doktor lah ni
Alhamdulillah ;)

Tanx sebb nama kau selalu naik dalam top viewer




Muhammad bin Sifyan
(ex-kisas,ex classmate akuh f4-f5)
Sekarang study kt UiA
Foundation Art and Design
*bakal Architec la ni

Ni member paling kamceng dgn aku
sejak ari 1st masuk kisas
masa tgh daftar lagi dah berkenalan
HAHAHA
boleh laa pulak aku jumpa yang satu kepala dgn aku
memori dgn kau 2 tahun kt kisas mmg xkan lupe la beb
memori curi masuk UIA pun xkn lupe
HAHAHA

Tanx sebab name kau pun slalu naik dalam top viewer
selalu muka kau je nmpak yang komen2
terima kasih daun keladi
bila kau nk jadi follower aku ni??
HEHEHE




Ummi Athirah bt Zamri
( ex- classmate 2001-2005)
The person that I care the most
Kitorg dah kenal lama
dari zaman kanak2 ribena 
sampai dah layak utk berumah tangga
HAHAHA

Pray 4 us !!

Now study at
University Malaya Medical Centre

Tanx awak menjadi top viewer my blog
HEHEHE

Haruslah top viewer kan?
mane boleh x view
HEHE




Sekian Saja Edisi Khas Saya Kali Ini
Edisi Khas Yang ke-2
Menyusul pada entry yang ke-201
Tanx Also to All
My Follower
and
My Stalker
!
AHAHA
Sorry coz aku x recognize identiti korg
!
Saya x kesah sy x byk follower
Asalkan saya bahagia dapat menulis tentang hidup saya
awak x suka?
ada saya kesah?

Okeyh!

Tanx!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...