Saturday, December 31, 2011

Memori Akhir 2011

Hye
Assalamualaikum


31st Dec 2011

2012 dah memanggil2 dah tu
2011 masih berbaki beberapa jam sebelum menutup tirai
Dan Mira baru beberapa jam meningkat usia ke 18 tahun.

hehehe

Lagi 2 hari nak balik U da masing2
So, we are having a great day before the end of 2011

As planned Syafiq Omar sentiasa jadi kawan terbaik
yang akan menjadi leader untuk hangout ni

Rajin sangat mamat ni nak jemput aku kt umah
Tanx broo~ ( ^ _ - )

Akak yang pemalu ~

ehhhhh2 adek die pun pemalu..haha

Okeyh Semua  Dah Malu2
Jom kita serbu tempat bowling.

Ape reaksi mereka ?



Amboiii dah maen bowling sukee la kan

Bila kita hangout kan x semestinya kita enjoy2 je
Yang paling penting kita dapat sesuatu

"KNOWLEDGES"

Skills Maen bowling
Skills guna DSLR 

Mula2 diorang ni takut2 nak maen bowling
X geti la X tahu la

Sekali da maenn hebat pulak tuuu

 ( ^ ___ ^ )

Dah Lapa  ! Dah Lapar !
Jom Makan !







OKEYHH ! DONE !


Selamat Menempuh 2012 Semua !

Syafiq , Mira and Shasha
Wish You All The Best in Life

TANX READERS



2 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

macam terer sangat men boling...
ko kena ingat match kita blom abes lg...

N said...

Eh, mira and syafiq ! My classmate when we're in primary school. And she's my BFF. But dah lost contact. Tak sangka kau kenal ngan diorang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...