Friday, December 16, 2011

Muka Handsome Tapi Selekeh




Kau Handsome?
Kacak ?
Macho?
Stylo?
KpOp?

FuiYooOOo !!

Siket Aku X Heran
( OUpss Bukan Mamat kt Atas ni la )

Ekspresi Vs Personaliti Vs Kredibiliti

Pesanan Buat Laki2 Yang Dihormati

Tolong lah jaga penampilan diri anda
- xde selekeh mekeh ni-

Kalau muka handsome tapi selekeh
Owhhh tolongla upgrade penampilan tu

Bukan suruh pakai baju mahal2 dan bergaya pun

Cukup jaga pakaian biar sopan
Biar sedap mata memandang
Biar sesuai dengan keadaan
Biar kemas dan berkeyakinan

Please Take Not These All Information

Ade orang yang nampak sangat Machoest dan Handsome kat luar.

Tapiiii......

Bila masuk bilik macam tongkang pecah.
Baju x penah nak berlipat.Baling sana baling sini.

Kalau dah tahu baju tu berbau, berpeluh
so tolonglah sidai baju tu sampai kering dulu.

Xdelahh kawan2 lain rasa x selesa nak duduk dalam bilik tu.

Paham?

Kalau da basuh baju, tlong la perah dulu sebelum sidai.
If not, abesss lahh air baju kau tu menjijir kat lantoi koridor.

Kalau da beli makanan tolong la buang dalam tong sampah
Ni tidakk..main campak2 je..
Main sumbat2 bawah tilam la..
Bawah loker la....

Bermoral Sungguh Lah tuu!!

Kalau dah tahu stoking tu lama x basuh.
So pergi laaa basuh, jangan laa diperam lagi.

Kalau dah tahu baju tu da berguna
Tolong la amik hanger and gantung kat tempat yang sesuai.

Then kalau dah tahu badan tu cepat berbau.
So, paham2 lah pergi beli minyak wangi.
Pakai laa deodarant and minyak wangi.

Bukan suruh beli Calvin Klein pun.
Asalkan bau badan tu terjaga dah cukup.

Lastly, kalau dah tahu badan tu berpeluh
Jangan lah nak berlenggeng depan org ramai

Memang selekeh lahh kan.

So, please be concern with people surrounding.
Selekeh Mekeh, Busuk Pesuk pulak tu.
So, its better for u to check it out guys.


Imej Lelaki Tu Penting.
Bentuk Imej dan Pribadi Diri Kita Sendiri
Sebelum Kita Mampu Berdiri Sebagai Pemimpin

( ^ __ ^ )

Terima Kasih Daun Keladi
Yang Baik Jadikan Motivasi

4 comments:

Nurmayanti Zain said...

^___^
selekeh itu apa?

Naim said...

hahaha..selekeh tuu mcm x kemas la..pengotor@serabai@sakai and semaksud dengannya :D

erma nazillah said...

bengang kat roommate ke naim?hehe..btol2..proper way of dressing will boost up your level of confidence btw :D

Naim said...

hehehe..ehh xdelahh..mane ade :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...