Friday, December 16, 2011

PROMOSI BLOG MUZIK YANG BEST :)

Hye
Assalamualaikum

DEAR READERS



Ary ni aku nak promosi blog member aku ni

Die ni sangat up to date dengan muzik

Yes telinga aku ni dahh penat dengar die berceloteh pasal muzik

Then aku pun suggest die untuk buat satu blog MUZIK

MAKA TERHASIL LAH SATU BLOG





I love every simple thing that make life better , gorgeous . I love to know people not just in this blog , but in front of me . Yeah , i am generous-type-person . Love me n i do love u back . I am britney bitch interest , i mean i love her . She is so adorable n me ? I am adorable , if u thought it so



Aku sangat respect die dalam bab2 muzik ni.

Sebab dia sentiasa follow muzik2 terbaru.

Yang menariknyaa member aku ni obses dgn artis luar

Artis Malaysia ni kurang dapat perhatian die.

SO APA KATA KORANG FOLLOW BLOG DIA OKEYH?

Die baru lagi berjinak jinak dalam dunia blogging

So aku yakin die boleh jadi blogger muzik yang famoust

Why dont we support him right ?

Dia hari2 update blog die even follower die baru sekangkang kera

Ni lah ciri2 blogger yang kita nak


( ^ _____ ^ )

TANX BLOGGERS


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...