Tuesday, February 28, 2012

Happy Bufday Farah Nadia! :)

Hye
Assalamualaikum


HAPPY BUFDAY SWEET 19 !

28/02/2012

Sempena Dengan Bufday Kawan Aku Ni
Aku Nak Lansaikan Satu Hutang Dengan Dia

Nak Tahu Hutang Ape?

Hutang budi?
- bukannnnn -

Hutang mee?
- bukannnnn -

Hutang hati?
- bukannnnn -

Hutang money?
- bukannnnn -

Hutang Laki ? !!
- hahahaha bukannnnnn -

Hutang Apa ya!??

Jawapannya hutang satu Entry kt Blog! :)

So, dah lama aku nak post entry pasal die
And Today sebagai hadiah utk die
Maka dengan sepenuh kederat aku update blog aku

( ^ ____ ^ )

To Farah aku xde adiah nak bagi ko
Tapi entry ni je dah cukup bernilai kan utk ko
Aku update dengan sepenuh hati ni.hahaha..
Its not easy nak masuk dalam Blog Famoust ni tau!

Bangga X? Bangga X?
hahahhaah!!

Aku nak sangat prank ko, tapi masa x mengizinkan
Before this masa bufday aku, kau dah prank aku kt Pusat Sukan

Eeeeee~ masih x mmpu nak revenge! ><

Tapi xpee..itu sume kenangan.

Kalau aku banyak duet la kan Farah..
Aku nak belanja kau Secret Receipe


YumMmy! Sedapp kan??

Telan air liur cepat.hek3.

Tapi malangnyaaa dah hujung2 sem ni duet kering la pulak kan..hermmmmm...xdpt nak beli :(

Tapi xpe..nnti Bufday ko next year kalau kita sama tempat belajar..ko remind la aku Secret eak..hehehe...insyaAllah aku belanja..

Tapi macam x sama je tempat belajar.
Maklumlah ko kan result meletop..
Pandaii giteww...insyaAllah ko akan ke UM kan ? 

Sempena Dengan Bufday ko ni.

Aku nak ucapkan semoga panjang umur
Dipermurahkan rezeki dalam kehidupan
Semoga kau capai segala cita2 kau
Kau kuat study kan,sebab tu pandai
So, aku doakan kan berjaya dalam hidup ko dunia dan akhirat ok.

Asasi dah nak habes, lepas ni x tahu kita jumpa lagi ke x.
So, satu je cita2 aku, before asasi habes aku nak result aku lagi tinggi dari ko.hahahah! Tapi setakat ni memang kau je la yg lagi tinggi dari aku. eishhh..malu seyhhh ><

U have potential nak jadi lawyer
Tapi kau cakap dengan aku kau xnk jadi lawyer kan
Its up to you~ tapi yg penting jadilah org yg menyumbang utk Agama

Nanti kalau kau dah berjaya, jangan lupe aku
Kalau kau nak khawen, jangan lupe jemput aku!
Kalau kau dapat offer Fly Over Sea, btau aku!

Okeyh??

Ada banyak benda agy nak cakap
Tapi xpe la..nanti masa majlis perpisahan kelas aku ckp
cehhhh..suspen x? hahah!

Aku sebenarnya nak cakap terima kasih byk2 sebab aku rasa kau byk gak tolong aku. Sama ada kau perasan ke x, tapi byk gak la. Even bila aku down sebab result aku yg worse gile tu, kau mesti support dengan nasihat2 keibuan kau tu kan? haha! tanx weii..trully appreciate it.

Lastly aku nak mintak maaf jugak kat ko kalau ada salah pape. To tell u the truth, aku memang annoying gle kan, and kalau kau x puas ati dengan aku tu, aku mintak maaf coz I am not perfect.

So, aku nak say tanx jugak coz menjadi pembaca blog yg setia.haha! Aku masih cari lagi blog kau, tapi x jumpe2 !!
Okeyh tu mesti penuh cerita pasal pakwe ko kan! haha


OKEYH BUFDAY GIRL!!!!
WISH U ALL THE BEST DUNIA AKHIRAT!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...