Tuesday, March 6, 2012

Memorable Day Berkayak Bersama Classmate

Hye
Assalamualaikum

Yeah Penat Letih Happy Terharu semua adaa!
Again our class activity out of UITM

Nak Tahu Apa?
Berkayak beramai ramai di Tasik Shah Alam

Alaaa..secara x langsung je aktiviti ni jadi.
Plan last minute dalam twitter then x sangka mendapat partisipasi yg baik.

( ^ ____ ^ )

Harap maklum minggu ni minggu study
Exam lagi seminggu je lagi
So, almost 24 hours kami akan menghabiskan hari2 didepan buku
Membaca dan membaca dan terus membaca

Siapa yang x penat kan??
Nama pun manusia, so study ada limitnya..

So, Aktiviti Terbaik Utk Release Tension Adalah Beriadah.


Walaupun x semua yang dapat join
Tapi kami tetap happy and enjoy each single second together!

So? Siapa2 yang kt rumah tu x berkesempatan la nak join!
Sorrryyy kawan2, tapi lain kali kita boleh buat agy kan?
So, Dont Worry, Be Happy :)

Ramai Jugak Yang X tahu Berkayak Ni
Kalau aku, dah ada da pengalaman berkayak sebelum ni
Masuk kali ni dah 3 kali la. hehehe.


Its Me - Naim


Azri is Our Class Leader 
Ghairah !!


Azman, Sabahan baaaaa...


Azlan AKA Mat Lay


Look Her Name is Shira
Shes so excited when I invited her to join this activity
TANXXX SHIRA :)

FRIENDSHIP, OUR HAPPINESS IS OUR PRIORITY



THE END OF THE DAY


Guys Nak Tahu Something X?
Aku Xnk Hilang Kawan2 Macam Korang :(

To Tell U The Truth
You Are Awesome!!

"Kenangan demi kenangan dikumpul sebab lepas ni kita mungkin x kan jumpa lagi, asasi cuma sekejap je, no more laughing together, no more cheer in class, no more class activities, jadi hargailah setiap detik yang ada bersama kawan2 tersayang, sebab lepas ni yang akan kita bawa keluar cuma kenangan dan pengalaman, semoga Allah eratkan ukhwah ini"

TANX READERS.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...