Saturday, May 19, 2012

Pelancaran Banner "Sahabat Blog Naim"

Assalamualaikum



Sukacita dimaklumkan, secara rasminya blog ini melancarkan banner "Sahabat Blog Naim" Berkonsepkan perkongsian ilmu dan memupuk kesegajatan Ummah, maka "Muslim United" adalah tema kepada Banner ini. Mudah-mudahan, lebih ramai yang dapat bersama-sama saya dalam perjalanan menjadi penulis ini.Selangkah kita menuju ke hadapan :)

Setelah berjam-jam lamanya saya menghadap laptop untuk mencipta suatu IkOn kepada blog saya, akhirnya saya berjaya menyiapkan projek Banner blog ini. hehehe. Nampak macam kerja besar je kan? bagi saya hasil kerja ni sangat2 bermakna kepada saya, kerana setelah 4 tahun jadi blogger, baru semalam saya gagahkan diri utk mencipta Banner utk blog ini. Dan Alhamdulillah, hasilnya sangat memuaskan hati. Mungkin tidak di hati anda, tapi di hati saya, ianya sangat bermakna :)

Untuk pengetahuan sahabat-sahabat,

Banner ini dicipta adalah sebagai tanda sokongan anda semua kepada hasil penulisan saya. Mudah-mudahan, segala pengisian dan perkongsian saya semakin mudah sampai ke serata dunia. Berkonsepkan "Muslim United" jadi saya sangat2 berharap agar lebih ramai yang menjadi sahabat saya di blog ini. Hanya sekadar copy code banner yang telah diberi dan paste di blog anda. InsyaAllah, banner "Sahabat Blog Naim" akan terpapar di layar blog anda. Mudah-mudahan, ianya dapat menyokong saya dalam perjalanan menjadi seorang blogger dan penulis dan juga pendakwah yg istiqamah mudah-mudahan.

Setiap paparan Banner "Sahabat Blog Naim" yang terletak di blog anda akan dapat saya kesan menerusi Viewer Sources, semakin banyak org yang click pada banner itu, semakin tinggi rates kunjugan yang saya terima menerusi link blog anda. Jadi, pasti saya boleh kenal pasti sahabat2 blog saya. Terima kasih atas sokongan anda ! :)

Adalah suatu yang sangat teruja-muja kalau saya sedang "blog-walking" dan saya ternampak Banner "Sahabat Blog Naim" di layar blog anda..x termampu saya nak bagi hadiah sorang satu..tapi mungkin saya akan bagi Black Berry kepada setiap seorang yg menjadi penyokong saya.. eehhhh! gurau2!! hahah.. x mampu saya nk buat mcm tu.. Hanya Allah sahaja yang tahu betapa saya menghargai anda semua.. Mudah-mudahan usaha anda juga peroleh pahala di sisi Allah..

Secara realitinya, jatuh bangun manusia semuanya memerlukan sokongan daripada kawan2.. Begitulah yang ditunjukkan oleh Sunnah Rasulullah dan sunnah para sahabat..mereka semua saling memerlukan dalam perjalanan menyampaikan dakwah dan menegakkan Islam sebagai agama yang suci.. Begitu juga yang Allah rakamkan dalam Al-quran.

"bantu membantulah kamu di jalan ketaqwaan, dan janganlah kamu bantu-membantu di jalan kemurkaan"

Dan untuk mejadi seorang yang berjaya, kita perlu berusaha, jangan termenung jee.. hehe..Allah dan bagi suatu garis panduan dalam Al-quran..

"sesungguhnya nasib sesebuah kaum itu x kan berubah, melainkan mereka yang berusaha utk mengubahnya sendiri "


Ayuh, melangkah kehadapan, saya mempelawa anda utk bersama-sama menjadi Sahabat Blog Naim menerusi banner yang telah saya sediakan. Hanya sekadar copy dan paste code banner, maka sudah wujud tali perhubungan kita dalam blog ni..kalau ada yang kenekan bayaran, alamak, maaf lah sebab saya belum ada gaji sendiri, belum bekerja..hehe..lagipun banner ini bukan utk biznes, kalau biznes sudah tentu saya akan memberi sedikit bayaran.. InsyaAllah, terima kasih :)


2 comments:

iffa Afifa said...

wah wah wah , congrates ! HAHA, tapi kan , apa pasal blog ni jadi besar besar ? kiri kanan ade . rambang mata sudah . Hee~

Naim said...

haha! yeke ifa? biar arhh ifa pening2 baca..haha.. saje je ni, nak kasi nampak lain sikit..ary2 tengok wajah yg sama je blog ni..nak juga kelainan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...