Friday, June 22, 2012

Follower ke 438 : Lyssa Faizureen


Assalamualaikum

Semalam nampak ada orang post entry.. Its all about Spain ! Spain Fan ! Then tiba2 rasa ada tarikan charge positif dan negatif..melekat bergabung untuk dineutralkan..I am also Spain Fans.. Looking forward for other Spain Fans..and Lyssa is one of them ! :)

Dah lama follow up entry2 Lyssa ni..byk jugak belajar daripada Tutorial2 yang lyssa sediakan..kalau ade bakat2 baru dalam dunia blogging ni..for sure I will introduce them Blog Lyssa ni coz a lot of things we can learn for her blog..She is very talented in this blogging territory..

Okeyh, mustahil seorang blogger yang dah mula aktif dalam dunia blogging x kenal siapa Lyssa Faizureen..kalau masih ade yang tercari cari..siapakah gerangannya sekuntum bunga mawar ini, sila ke blog beliau..tekan je la gmbar header yang ada kat atas ni..sure akan terus sampai ke blog Lyssa tanpa sekatan tol..

Lyssa ni otai blogging paling digeruni alaf ini..kalau nak tahu semua benda pasal blog sila rujuk beliau..seriusly xkan mengecewakan..kalau x silap, Lyssa pernah masuk majalah..Just because her blog yang sangat digeruni tu..tengok Likers blog dia sahaja dah beriban..tengok suscribers Fb dia pun dah cecah 10K.. So, macam langit dgn bumi darjat blogger between me and her..maluu tutup muka..hahaha..

Btw, yesterday, x sangka tiba2 kotak follower blog ni terpapar muka Lyssa..ewahhh~ ini betulkah? Otai Blogger sudah marii..terasa seram sejuk sekejap..bulu roma naik kt celah2 tengkuk dan telinga..benar ni? Xpe, terus selidik.. ( style lawyer kan akuh?) .. then, I am really sure this is Lyssa Faizureen.. Ditambah dgn chat box kat sebelah yg ada tulis.. "Wah Ada Geng Spain" by Lyssa.. so, terharu sebentar la yea..

Kalau aku da dapat lesen lawyer ni..mungkin aku akan sediakan Legal Cyber Security utk blog Lyssa dgn potongan 5% ( kah3 )..tapi sayangnya perjalanan tu belum sampai..so, mimpi sampai ke bintang sahajalah..

Bila Lyssa dah follow sini, sure entry terbaru ni pun Lyssa akan baca..dengan lafaz bismillah..bulu roma turun naik..seram ni...nk ucap terima kasih la jengah ke sini..siap follow lagi tuh..terharu kojap den..ni baru Lyssa Faizureen..kalau Rosmah Mansur ke..Queen Elizabeth ke follow blog aku..hahaha..series kecoh..mahu setaman aku bagi tahu...siap ketuk rumah ke rumah.. ewahh..xde lah mcm tu..ini sebagai menghargai tetamu yang selama ini byk berjasa di alam blogging ni..

Bukan follower2 lain x dihargai..huiisshh tidak la begitu..tapi Lyssa ni well known kan..pastu I learn a lot of things about blogging through her blog..ini kira lambang apresiasi la utk beliau..haha.. Tanx again Lyssa :)


Majulah Spain Maju ! haha.

*mohon tidak ada yang baling kasut dekat aku selepas ini.haha.

2 comments:

Lyssa Faizureen said...

Kalau Lyssa nak baling kasut kat naim boleh ? huahuahua . Termalu Lyssa kat situ sebab tepek header Lyssa besar gedabakk . Cerita pulak pasal follower dia yang ke 438 . Fuhh ~ Terharuuu kejap ! =.=

heh . apa-apa pun thnx for the nice entry ya . :)

Naim said...

Lyssa nak baling kasut biar size 10 ke atas sebab size 1-10 naim da immune..sure lyssa xde kasut size 10 kan..so, selamat lah naim.hahahaha. Tuh header ditepek supaya org boleh tgk terang2..sapa ni Lyssa ni..anak pm ke..haha..x seberapa entry ni, x ckup otai mcm lyssa :D

Btw, tanx also for visiting here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...