Sunday, July 22, 2012

Gempar ! Naim dapat Harvard Law School.


Ha! Gempar Ramadhan !

Naim dapat offer daripada Havard University...wah2..one in a million la budak Malaysia nak sambung sana..hahaha..So, dah tengok belum offer Harvard ni? amacam tercabar x?

Kalau sekali tengok mesti semua orang akan tergamam...nak percaya ke tidak...haha..

Biar betul kan manusia sepertiku mampu ke Harvard...so, pagi tadi ive post something kat Facebook dan dapat sambutan hangat..hangat..sangat hangat! hahah

Nak Baca ? Jom !!


( ni jumlah likers..setakat yg print screen ni la! hehe )

Masa mula2 post ni  x rasa pun orang akan percaya..haha..maklumlah..Harvard tu University hebat tu..xkan lah aku mampu ke sini...haish..so, sebab tu lah berani post Offer Letter Troll tu ! haha..so dah tahu lah kan? Ini Troll sahaja! sebenarnya saja jah nak gurau.. Utk kawan2 yang rapat mesti da dapat detect awal2 ni picture Troll...untuk yang lain2 tu dah hujung2 baru perasan ni picture Troll..utk yang x perasan lagi ! Mohon maaf ya kawan2 ! :)

Tapi, ada jugak yang perasan ni pic Troll sejak dari awal..hehehe.. nah saksikan komen daripada my classmate!!



Maka apabila Pecah Tembelangnya bahawa ini adalah Pic Troll maka berbondong bondonglah manusia pangil " ehh budak havard " " bile nak fly " hahah! Ngeng dah semua bahan aku nii~ Kat twitter pun kene bahan " Budak Harvard..Budak Harvard " ! hoi hoi..kita budak Local je la..

Nah then Ive post something to make everything clear... ^^



To tell u the truth..sebenarnya korang pun tahu aku mcm ne..suka wat gempar2 ni..so, dah tahu kan memang ini main2 ja..bukan nyer betul2 pun..hehe.. Bulan Ramadhan ni..jangan take series heh...ramai yang gelak2 tu cakap aku nk Fly dah..adoii jgn perli lagi..segan la..kita UKM je..haha..


Yang best nyer ada sorang member ni die cakap mcm ni :



Ya Allah..aminnn aminnn aminnnn..insyaAllah mudah-mudahan Allah makbulkan... yelah.. memang daripada kecik ada simpan hasrat nak sambung kat Harvard ! Mana tahu, ada rezeki sambung sana masa Master nanti kan? InsyaAllah..doakan okeyh.. Tiada yang mustahil..

Okeyh, mohon maaf...selamat Berpuasa Ramadhan semua :)



4 comments:

MUHAMMAD BIN SIFYAN said...

nasib nie bulan puasa je..
kalo tak memang berbuka kau dgn penampar aku nie..

Naim said...

hahaha! boOoO mad! jgn mcm tuh..byk lagi idea2 troll aku..haha

cik penyu said...

ic 2 betul ke?kalo betol ke sensor.jgn bg public tgk.unless ic tipo

Naim said...

heheh jgn risau :D tu pun bukan ic betul..tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...