Friday, August 24, 2012

They Are My Sunshine. Little Niece :)



Rumah saya akan lebih berseri dgn kepulangan dua anak buah tercinta saya ni. Owh buah hati saya..sayangku intan payung !! Mereka lah yg jadi peneman saya kalau tgh boring, bosan, sedih, muram, stress, dan seadegan dengannya. Sy cuma ada 2 anak buah sahaja buat masa ni..dan mereka ni sangat sangat lah nakal nauzubillah..budak2 kecik kan, semua mcm tu...hyper active! penat nak melayan kadang2 tuh.

Tengok gambar kat atas ni,dua2 askar kecik ni datang serang saya sejurus lepas solat maghrib ! haha..kami pun bergambar lah..berpuluh puluh kali snap..dan ini sahajalah yg saya tayangkan..sebab yang lain tu semua x cantik..hehehe.. sy hensem je 24 jam.. xkesah apa2..haha.

InsyaAllah coming soon ada anak buah lagi ramai..dan ada anak sendiri insyaAllah..aminnn... ha, dgr tu bakal maksu die? ecehh..dgr x ? xpe, harap ada orang terasa..haha...boleh ea mcm ni ? :)

Ok la ok la..saja nak berkongsi gambar2 bahagia sy mse cuti ni..btw ada orang cakap sy da gemok..cehh sampai hati awak ... tunggulah naik cuti ni..masuk degree.. i will start exercise.. take balance diet..cewahh..dah kurus, jangan perli2 saya lagi tau !! haha..

With love, Hadhinah Afiqah ( Dinah ) dan Hadhinah Athirah (Tya)  !





2 comments:

~miss hunny~ said...

salam der... ko memang dah tembam la.. hahaha, puasa penuh tak nih, asal macam makin kembang jer..??? hehehe... btw, nk knduri smbut bakal 'zaujah' jgn lupe jemput... at least bgtau la sape grgnnyer.. hehehe... juz wonder to know... da~~ gud luck for ur degree level...

cik penyu said...

saye suke pix ats kiri!so cute!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...