Wednesday, January 30, 2013

KISAS Terbaik STAM 2012 .Namamu bukan sekadar termasyur bahkan jasadmu menjadi buah mulut masyarakat. Itulah dia bumi Waqafan, bumi penuh rahmat tempat lahir golongan professional dan para ustaz ustazah serta cendekiawan yang sentiasa menjadikan agama sebagai landasan.

Keputusan STAM 2012 baru sahaja diumumkan hari ini ( 30 Januari 2013). Alhamdulillah, sekali lagi KISAS mendapat kedudukan pertama dalam Negara dgn keputusan STAM terbaik kesuluran peringkat kebangsaan. Ini adalah kejayaan bersama, kejayaan pelajar, guru dan pentadbir kesuluruhannya.

Bukan perkara yang mudah utk terus kekalkan momentum dan kedudukan sebagai sebuah sekolah terbaik di Negara ini. Namun, berkat doa, usaha dan kegigihan semua pihak ianya bukan suatu yang mustahil.

Semoga keputusan STAM ini akan menjadi perangsang buat adik2 Kisas yang lain iaitu calon2 SPM, STPM dan STAM 2013. Begitulah juga dgn keputusan SPM dan STPM tahun 2012 yang masih lagi menjadi tanda tanya dan penantian yang mendebarkan. Adakah kejayaan yang sama turut bakal dilakar? Semoga Kisas akan terus melakar sejarah !

Masih ingat lagi kata2 Ayahanda Pengetua Abdullah Jusoh :

"Kita mahu pelajar yang berminda kelas pertama, Kisas adalah sekolah berprestasi tinggi yang terbaik di seluruh negara. Bersama merangkul keunggulan"

Mabruk utk semua pelajar STAM Kisas 2012 . Semoga terus berjaya dalam bidang yang dituju.
1 comment:

unknown said...

kisas ada stam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...