Saturday, June 1, 2013

Johan Piala Dekan Debat Undang-undang UKM



Assalamualaikum, alhamdulillah and all praise to HIM for this great achievement. Pada 27 April 2013, Fakulti Undang-undang UKM mengadakan suatu pertandingan Moot dan Bahas utk pelajar2 Fakulti Undang-undang. Saya , nazmi dan azlan masuk sebagai team belasahan. Sekadar ingin mengukir bakat terpendam jauh di kerak hati. haha. Alhamdulillah, menang jugak di tempat pertama.

Dah lama menang benda ni, kira2 sebulan yang lepas, tapi maklumlah busy dengan study sampai xde masa nak update blog.. Maaflah kalau ada pembaca setia...tapi adakah ? huhu.
kami bertiga baru 1st year student, Nazmi Zaini sebagai speaker kedua, Azlan Basri sebagai Perdana Menteri dan saya sendiri sebagai Menteri Pertahanan atau ketiga. Walaupun masuk sebagai team belasahan, tapi kejayaan tetap terukir.



Kejayaan ini juga x dapat dilupakan kerana I got best speaker utk debat kali ni ! yeah, rezeki Tuhan yang Maha Esa kan. :) 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...