Wednesday, January 22, 2014

Tolong Selesaikan Masalah Blog Saya Ni :(

Assalamualaikum, sidang pembaca dan pengikut setia blog ni, saya sebenarnya dah hampir sebulan merajuk dengan blog saya ni. Ada masalah dengan blog ni setelah bertahun tahun saya jaga dia. Tak tahu lah pulak sekarang meragam sebab saya lebihkan Instagram kot, mungkinlah. haha.


Btw, saya ada masalah, dan masalah saya begini ceritanya :

1) Setiap kali saya Sign In ke Blog saya, sepatutnya Button yang keluar adalah "Sign Out", namun yang hairan, saya masih lagi dianggap belum "Sign In" , cuba tengok gambar bawah ni, dan apa masalahnya ya?






2)  Setelah saya tekan button "Sign In" maka, yang akan keluar adalah seperti dalam gambar di bawah,




3) Tapi bila saya Tekan kepada "View Blog", gambar seperti di bawah jugak yang keluar




4)  Yang lebih menyedihkan, saya tidak boleh untuk reply komen2 yang diajukan oleh pembaca2 blog ini. Cuba tengok gambar di bawah, saya sedang mejawab soalan2 yang diajukan oleh komentar blog. 




5) Bila saya sudah selesai taip , saya pun tekan Button "Publish" namun, apa yang terjadi? Komen2 yang saya balas, tidak terpapar di blog saya sendiri . Sudah banyak kali saya cuba, namun masih lagi tidak berjaya.





Kesimpulannya, saya tak tahu apa dah jadi dengan blog saya ni, jadi saya harapkan bantuan daripada rakan2 dan sesiapa sahaja yang tahu untuk selesaikan masalah ni. InsyaAllah ada rezeki saya belanja awak awak yea, coconut shake melaka ok? haha. Tolong yea. Siapa yang tolong nanti kita jadi kawan kayh. (promishh) ok terima kasih :)









1 comment:

Naim said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...