Wednesday, February 19, 2014

Karnival Premier Zaaba ( KAPREZA ) 2014. "Beyond Expectation, Lets Come"





Pernah dengar frasa makan Keyefci sehingga menjilat jari ? Tapi itu KFC! (mainstream)
Pernah tak dengar frasa, datang sekali nak lagi ?! Yeah itulah KAPREZA! (rare kan?)

Guys, first and foremost, actually nak introduce sikit, Kapreza ni adalah annual program yang dianjurkan di bawah Kolej Pendeta Za'ba UKM ! Perancangan untuk menjayakan program ini telah berjalan hampir setengah tahun dan ianya memakan modal serta tenaga yang cukup banyak. Jika nak dihitungkan pagi, petang dan malam mereka, memang terlalu banyak masa dikorbankan untuk memastikan kelancaran dan kejayaan program ini. Saya bukan ahli Kapreza namun diberi sedikit job untuk mempromosikan Kapreza kepada semua pembaca blog ini serta warga luar ukm yang berminat untuk bersama-sama memeriahkan program ini. Karnival ini terbuka kepada semua masyarakat baik di UKM mahupun di luar sana, tanpa mengenal warna kulit dan umur. Jadi apa lagi ? Jangan lepaskan peluang ini sebab program-program yang akan dijalankan nanti semuanya meletop ! 

Jadi, untuk melihat apakah program yang akan berlangsung sepanjang Kapreza ini, here i give u all the details, so make sure your self interested to come and support all the events! You guys will surely satisfied :)




Cuci kereta sampai bersih, bukan nak cakap apalah, tapi murah dan berpatutan!:)


Yuran RM 90, tapi menang dapat RM 500 ! Its awesome than u thought !


I told you already, its beyond expectation !
Hanya di KAPREZA anda dapat tunggang kuda serendah RM3!
What are you waiting for ? :)


KAPREZA faham kehendak makan setiap manusia.
Cabaran mudah untuk anda, bayar RM 7, makan dan buat perut happy!
Tuah badan dapat RM 150! Kalau kalah pun, kenyang dan puas! XD


KAPREZA menjanjikan realiti bukan fantasi!
Sertai Battlefield ! RM75 sahaja dan anda akan bawa pulang RM400!:)



KAPREZA menyediakan platform untuk anda tonjolkan bakat !
Ingin jadi terkenal dengan Band anda?
Sertai Battle of The Bands! Pemenang akan bawa pulang RM 500!
Tarikh : 8 Mac 2014 , Bayaran : RM 80 



Make up tutorial dan skin care oleh "AVON"
Hijab tutorial oleh " AL HIJAB SISTERS"
· "Health and Fitness Talk"

Special Gives 
(Goodie bags and lucky draw by "AVON")
( Lunch is prepared)

Bil. Penyertaan: 50 orang (girls) minimun

Tiket dijual sekarang!!! 
Vino: 016-7412025
Mus: 012-3271557




Survival Zaaba! Its not merely Explore Race, its more to Running Man !
RM 20 per team ( 4 orang ) Come and join us!
Hadiah misteri pastinya jadi rebutan:)


KAPREZA amat menggalakkan penyertaan anak2 dan adik di rumah :)
Mari adik-adik semua, pujuk kakak kat rumah tolong bawakan ke Kapreza!
Ada pertandingan mewarna, talent show, dan story telling.



"Chocolate Drop" (adaptasi daripada program money drop)
 " Jengga" (menyusun blok yang tertinggi)
"Twisting Twister" ( melakukan refleksi badan)



KAPREZA juga mengajak anda semua untuk bersama-sama menghayati Rasulullah

Tarikh: 7 Mac 2014 (Jumaat ) Masa: 7.30 malam - 11.00 malam 
Tempat: Dataran A-B, Kolej Pendeta Zaba, UKM.


Dalam kita berhibur dan bergembira, kita juga beramal!
Hanya di KAPREZA anda mampu mengubahnya.
Sertai Cancer Charity Cycling dengan penyertaan RM25.
Ingat ini adalah untuk membantu golongan yang menghidapi Cancer.
Marshall akan mengiringi anda sepanjang perjalanan di Putrajaya.
Sertai dengan ikhlas, anda dapat kepuasan :)

· 


PERTANDINGAN TENPIN BOLING KAPREZA

Tarikh: 7 Mac 2014 (Jumaat)

Masa: 2.30 petang - 6.00 petang


Tempat: KL Mega Lanes, Endah Parade, Kuala Lumpur

Bayaran : RM 80 ( Individu ) / 6 Games

Pemenang tempat pertama (Kategori Kumpulan) bakal mendapat hadiah bernilai RM200!


Tarikh tutup penyertaan 24 Februari 2014


Contact person: Aifa (017-5402007)






Akhir sekali, saya menjemput semua penduduk Bumi Perbukitan Ilmu UKM dan juga rakan-rakan pembaca sekalian yang berdekatan dengan UKM untuk hadir ke Karnival Premier Za'ba ( KAPREZA 2014) tahun ini kerana menjanjikan aktiviti yang pastinya menarik dan memuaskan. Program akan berlangsung selama 3 hari bermula 6-9 Mac 2014 ! Jadi marilah memeriahkan keadaan!Sebarang pertanyaan berkenaan program bolehlah berhubung terus dengan dengan Pengurusan Kapreza di Laman Facebook dan Twitter serta no telefon yang telah diberikan dalam setiap program :)

Facebook Rasmi KAPREZA : ( KAPREZA '14 )
Twitter Rasmi KAPREZA      : ( @kapreza14 )



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...