Sunday, August 3, 2014

Raya 2014 Bersama Keluarga Haji FitalAlhamdulillah Syawal menjelang lagi, maka tahun ini kami sekeluarga menyambut dua orang baby baru dalam keluarga iaitu Aini Qistina dan Hadhinah Mardhiyah. Raya 2014 sememangnya paling meriah buat keluarga kerana mempunyai bilangan ahli keluarga yang bertambah memandangkan semua abang-abang dan kakak telah berkahwin, dan kini kami sudah ada 4 anak buah dan semuanya perempuan.
Along Hafiz and family ! my eldest brother with 3 princess in d house.my 2nd brother's family with his adorable princess Aini Qistina !
Le sister with her husband Abang Hairi ! Supplier mercun dan bom tahun ni! hahaMak dan Abah yang tetap setiap bersama ke hujung nyawa. Syawal kali ini bergambar di Masjid China Krubong Negeri Melaka. Rasa mcm raya di Beijing sikit.
Kakak ( Hadhinah Aqifah ) dan Adik ( Hadhinah Athirah ) . Pasangan adik beradik menguji iman dan kesabaran.. Selalu dikatakan pasangan kembar tapi sebenarnya beza setahun. Masing-masing dah besar. Cepat masa berlalu meninggalkan zaman kecik2 mereka. Dah x boleh nak timang2 manja :(
Aini Qistina baby Chan ! Anak buah sorang ni kemain sajak pakai rompol2 bunga di kepala. Youngest kiddos in Haji Fital's big family. Born in January 2014. Selamat Hari Raya Pertama Qistina.
Akhir sekali adalah gambar sendiri ! haha. Raya tahun ni serba purple sebab nak sama dengan seseorang. Konon dapat rasa mood raya bersama memandangkan tinggal seorang je anak lelaki yang belum berkahwin. Happy kids in family melihat keluarga yang semakin membesar setiap tahun. Moga Allah berkati keluargaku ini dan diberi kebahgiaan berkekalan dunia akhirat Semoga berjumpa lagi pada Syawal akan datang! Selamat hari raya aildilfitri daripada kami sekeluarga, maaf zahir dan batin :)No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...